Minden betegség, így a súlyos betegségek is minden esetben a lélekből vagy a szellemből fakadnak, a fizikai testben csak a tünetük található!

Az ember három nagy egységből tevődik össze: szellemtestből, lélektestből és fizikai testből. A lélek is test, a szellem is test, de a fizikai szem számára láthatatlan. Mindkettőben benne vannak a szervek, az idegrendszer, az érrendszer, az emésztőrendszer, a kiválasztórendszer, a nyirokrendszer és az energiarendszer is. A szellemtestben nagyon finom rezgésként vannak jelen, a lélektestben már kevésbé finom rezgésként, a fizikai testben, mint anyaggá vált, lematerializált a rezgés.

A háromdimenziós fizikai világra, és az öt érzékszervre lekorlátozott ember nem érzékeli a lélek jelzéseit. Nem hallja a lelkiismerete hangját, s egy idő után a lélek már csak betegség által tud jelzést adni, amire aztán az egyén kénytelen lesz odafigyelni. Az anyag maga nem betegszik meg, hanem csak a tünetet jelzi, de a gyógyulást az ok megszűntésével lehet elérni, így a lélek-, a szellem gyógyulása után a testi tünet megszűnik. A betegségeket csak a gyökerüknél lehet gyógyítani, azaz ahonnan fakadnak: lélekben és szellemben. A test a tünet hordozója, egy jelzőrendszer, mely jelzi, hogy valamit rosszul tettünk vagy teszünk.

Share →

Hány oldásra van szükség a probléma megszüntetéséhez?
Lehet-e kisbabát, gyermeket oldani?
Mi történik egy kezelésen?
Tel: 06-30-215-55-89
E-mail: czenekatka@gmail.com