GYAKORI KÉRDÉSEK

Hány oldásra van szükség a probléma megszüntetéséhez?

Már az első oldás után tapasztalható javulás. Egy konkrét probléma feloldásához 1-3 alkalom elég lehet. Ez függ az egyén motivációjától és a probléma mélységétől. Tehát személyfüggő.
Függ attól, mennyire állsz készen a változásra, milyen gyorsan vagy képes változni, mekkora, és milyen régóta áll fenn a problémád. Ha gyökeres változásokat szeretnél elérni, a rendszeresség fontos lehet!

Lehet e tudni az első alkalommal, hogy lesz e még szükség további oldásra?

Igen, az oldás végén megtudjuk, hogy kell e arra a témára és hogy mikor tudunk vele ismét foglalkozni. Tiszteletben kell tartanunk a beépülés idejét, hisz gyengéd módszerrel dolgozunk.

Milyen gyakran lehet járni stresszoldásra?

Egy téma oldásánál a Kineziológiánál akár 3 hónap is eltelhet két oldás között. Amennyiben új témába kezdünk 1-2 hétnek mindenképpen el kell telnie a két találkozás között. A Születési Energia és az Elengedés ettől eltérhet, itt is izomteszteléssel tudjuk meg mennyi idő kell a beépüléshez.

Kell-e valamit vinnem az oldásra?

Nem. Csak a hajlandóságodat a javulás felé.

Lehetek-e őszinte?

Igen, a kineziológusnak titoktartási kötelezettsége van. Így minden, ami elhangzik az oldás során szigorúan bizalmasan kezelem.
Hazudni nem érdemes, hiszen azért jössz el hozzám, hogy a problémáid okát feltárjuk, és megoldást találjunk egy tudatosabb, harmonikusabb élet kialakításához. Az ember mindig önmagának hazudik igazán.
Az lehetséges, hogy azt mondod, nem szeretnél róla beszélni, ebben az esetben a javulás nem biztos, hogy olyan mértékű, mint akkor, amikor kimondod és felvállalod.

Csak kíváncsi vagyok, vagy egyszerűen csak útelágazáshoz érkeztem. Felkereshetem-e akkor is?

Természetesen. Akkor is, ha tünetmentes, csak egyszerűen érzed, hogy szükséged lenne némi önismeretre, személyiségfejlődésre és szeretnéd, ha az életed egyszerűen csak gördülékenyebb, harmonikusabb lenne.

Lehet-e kisbabát, gyermeket oldani?

Természetesen lehet, a szülőkön keresztül tudjuk a 6 év alatti gyermekeket, kisbabákat is oldani.
Gyakran, ha a szülő magával foglalkozik, már akkor is a baba jobban lesz, ez tapasztalat.

Gyermeket érettségtől függően, 7 éves kortól lehet oldani.

További információk a témáról

Miben tud nekem segíteni a kineziológia?

Mi történik egy kezelésen?

Hány oldásra van szükség a probléma megszüntetéséhez?
Lehet-e kisbabát, gyermeket oldani?
Mi történik egy kezelésen?
Tel: 06-30-215-55-89
E-mail: czenekatka@gmail.com