MI A KINEZIOLÓGIA?

Kineziológia jelentése mozgástudomány. Ennek a tudománynak a segítségével dolgozunk, tárjuk fel a problémák kiváltó okát.

Nem gondol arra az ember, hogy az élete során egy valamikori esemény a kiváltója  jelenbeli tüneteinek.
Minden esemény, ami a fogantatásunktól kezdődően történik velünk, hatással van további életünkre, mivel a testünk tárolja ezeket mely információkhoz izomtesztelés segítségével juthatunk.

A kineziológiának számos különböző ága fejlődött ki. A leghatékonyabb az általam is használt One Brain = Egy Agy irányzat, mely gyengéd eszközökkel dolgozik, tehát mindenki a saját tempójában szabadulhat meg a problémáitól.

A kezelés alapja, hogy izomteszteléssel feltárjuk a kiváltó okot, és gyakorlatokkal helyreállítjuk az energia áramlását a testben, melynek következtében az meggyógyul.

A kineziológia ezen módszerével azonosítjuk a fizikai testben az energia elakadásának helyét, majd az áramlást helyreállítunk. Az energiák szabad áramlásának visszaállításával a test öngyógyításba kezd. Tehát egyszerre dolgozunk a fizikai testen és a tudatunkon is.

A KINEZIOLÓGIA TÖRTÉNETE

A One Brain = Egy Agy módszer. Megalapítói Gordon Stokes, Daniel Whiteside és Candace Callaway. 1972 óta alakul és fejlődik a módszer, mely tartalmában integrált agyműködést jelent.
Lényege, hogy a testen dolgozva izomteszteléssel megkeresi azokat az életszakaszokat ahol negatív stressz hatására a két agyfélteke szétkapcsolt és emiatt nem tudtunk tudatosan választani, a számunkra jó döntést meghozni.

Magyarországra először 1991-ben hozta el a módszert Carol Ann Hontz, 1997-óta hivatalosan
elfogadott, államilag elismert természetgyógyászati ágazat.

Hány oldásra van szükség a probléma megszüntetéséhez?
Lehet-e kisbabát, gyermeket oldani?
Mi történik egy kezelésen?
Tel: 06-30-215-55-89
E-mail: czenekatka@gmail.com