GYERMEKEK ÉS A KINEZIOLÓGIA

Ez a módszer kiválóan alkalmas minden korosztály problémáinak gyógyítására. Fájdalommentes, mivel a tudatalattival dolgozik, így nem kell a gyermek számára kényes dolgokat szóban is „feszegetni”, és – nem utolsó sorban – az oldási technikái gyakran szórakoztatóak is lehetnek.

0-6 ÉVES KORIG

A kisbabákat nem saját testükön, hanem a szüleik testén lehet tesztelni. Ez azért is indokolt, mert ebben az időszakban a kisbabáknál fellépő tünetek általában a szülők valamely problémája miatt jelentkeznek.
Pl. kólika –a szülő feszültsége miatt fáj a baba hasa; ekcéma – a szülő allergiás valamire vagy valakire stb.

6 ÉVES KOR FELETT

Az iskolakezdés előtti év és az iskolakezdés éve nagy megpróbáltatás a gyermek számára. Vajon meg fog tudni felelni? Korunkban rengeteg a tanulási nehézséggel, beilleszkedési- és viselkedési problémával küzdő gyerek. A jelen kor gyermekei nem engedik magukat beskatulyázni, nagyon hamar egyéniséggé válnak, így tény, hogy nem könnyű a mai szülők és pedagógusok helyzete. Ezek a problémák eredményesen orvosolhatók a kineziológia módszereivel. Gyakorlatok sora áll rendelkezésre az agyféltekék összehangolásától, a könnyebb felfogás segítésén keresztül, a dyslexia enyhítéséig. A korrekciós gyakorlatok egyszerűek, otthon is könnyen végezhetők, rendszeres alkalmazásukkal hatalmas változások érhetők el.

Hány oldásra van szükség a probléma megszüntetéséhez?
Lehet-e kisbabát, gyermeket oldani?
Mi történik egy kezelésen?
Tel: 06-30-215-55-89
E-mail: czenekatka@gmail.com