HOGYAN KERÜLTEM KAPCSOLATBA A KINEZIOLÓGIÁVAL?

Mindig szerettem volna emberekkel foglalkozni, ezért töprengtem eleget, hogy merre induljak, így kerültem  egy főiskolára, ahol művelődésszervezőnek készültem, történt ez akkortájt mikor az emberek szórakozása, színház, koncert, gyermek-, felnőtt- nyugdíjas programok a lakosság örömteli fő kikapcsolódását jelentették. Felemelő érzés volt átélni azt, hogy a munkám által kb. 350 ember egyszerre leli örömét az általam szervezett programokban.

Később rá kellett jönnöm, hogy tévedtem, mert manapság a körülmények nem adottak ahhoz, hogy a munkámat értékén kezeljék.  Ennek következtében jutottam, – a mélypontra-, mert testem megbetegedett a lelki csalódásom miatt, így az új „utam” keresésébe fogtam, azaz keresni kezdtem az egészséget, mely a boldog élet felé vezet. Ezen útkeresésem során ismerkedtem meg a kineziológiával, mely által nagy változás indult be az életembe

A Kineziolóiának, a One Brain ága azaz, a Három az Egyben módszer ami eltalált, és mindent megváltoztatott körülöttem. Értendő alatta, hogy lecserélődtek társaságom, azon tagjai, kik nem támogatták érdekem az egészség irányában, így ezzel egy időben kiugró javulás mutatkozott a testi-lelki egészségemben, a családi- és párkapcsolatomban. Ekkor kezdtem rájönni, hogy a kemény kitartó munkának, melyet önmagunkon végzünk csodálatos eredményei, örömei és legfőképpen jutalmai vannak. Igaz, az odavezető út az egészség melletti voks, tehát első körben elszántságot, majd kitartást kíván.

Ezt követően tisztán megláttam, hogy ez az a módszer, melyre egész életemben vágytam, vártam, mely minden kérdésemre megadja az irányt mutató választ. A felismerést követően, mikor láttam, hogy milyen eredményeket tudok elérni vele, hatalmába kerített az érzés, hogy szeretném mindenkinek elmondani -,  kezébe adni a lehetőséget, hogy ők is megkaphassák mindazt, amire vágytak, vagy még nem fogalmazták meg mert csak a hiányával találkoztak ez idáig. Szeretném ha tudnád, hogy a hiány pótlása után is még lehet jobb, sőt egyre jobb. Hisz ahogy a mondás is szól, hogy örök változás az élet, tehát míg élünk változunk, és ezt miért ne tennénk úgy, hogy közben magasságokat megélve élvezzük.

A kineziológia számomra a szerelem maga, mely tovább lendített, hogy még több és még annál is több lehetőséget leljek ahhoz, hogy a mindennapjainkat jóleső ÉLET-érzéssel, ne pedig az ELMÚLÁS tudatával éljük meg. Tehát mostanra már a módszerek találnak meg engem, – nem pedig én keresem – melyeket még alkalmazok, ezekről leírást találsz az oldalamon. Mint ősszel a faleveleket a szél úgy hozta az életembe ezeket a sors (Születési Energia Process és az Elengedés Technika).

Valamennyi itt említett módszer rendkívül hatékony, kézzel fogható és gyengéd.

Mindenkinek, minden korosztálynak szívből ajánlom.

Hány oldásra van szükség a probléma megszüntetéséhez?
Lehet-e kisbabát, gyermeket oldani?
Mi történik egy kezelésen?
Tel: 06-30-215-55-89
E-mail: czenekatka@gmail.com